Laurus Alapítvány

Köszöntjük a Laurus Alapítvány honlapján!

Normál nézet

Oktatás

Felnőttképzés

Családi napközi

Csillagrózsa Tanoda Váralja 2017.

Csillagrózsa Tanoda Váralja 2014.

Csillagrózsa Tanoda Váralja 2010.

Szociális és közéleti tevékenységek

Lépjünk együtt a munka világába!

Lendület az álláskereséshez!

KAVICS

„ÉRTED” önkéntes program

Környezetvédelem

Környezetvédelmi versenyek

Komposztáljunk 2014.

Együtt a jövőnkért 2010!

Együtt a jövőnkért!

Komposztálókat a Völgységbe!

Mindennapi környezetvédelem

Szakmai anyagok

1 % is számít

Segítse az Alapítvány munkáját adója 1%-ának felajánlásával!
Adószám: 18866623-1-17

Közlemény, az adózó rendelkezése szerint, a kedvezményezett részére átutalt összeg felhasználásáról.

Lendület az álláskereséshez!
Hírfolyam

Információs tábla

Plakat

2013. augusztus 14.

2013. augusztus 01.

Szociális Kiadvány 2013.

2013. április 19.

Közösségépítő technikák tréning

A TÁMOP 5.3.1-C-09/2-2012-0073 Lendület az álláskereséshez című projekten belül közösségépítő technikák tréningre került sor 2013. március 12-14 és április 9-10 között, mely a projekten belül dolgozó esetmenedzsereknek lehetőséget nyújtott az elméleti tudást megszerezni, illetve gyakorlati tudást szerezni a csoportok, közösségek fejlesztéséhez, valamint a munkájuk hatékonyabb végrehajthatósága érdekében.

A közösségépítő technikák tréninget Langó Nándor, és Baranyi Éva tartotta.

2013. március 30.

Tojásfestés az Életmód Klubban

A Lendület az álláskereséshez című projekt keretein belül lebonyolított Életmód klubban a Váraljai Hagyományőrző Egyesület Váralján Jáhn Jánosné vezetésével, Kisvejkén pedig Dudás Imréné vezetésével tartottak foglalkozást a családoknak, ahol a résztvevők tojásokat festhettek, valamint a résztvevő családok ajándékként a festés alapanyagait és tojásíró egységcsomagot kaptak.
A képekkel illusztrált beszámoló PDF formátumban letölthető »

2013. március 24.

Állásbörze

A Lendület az álláskereséshez című projekt keretein belül megrendezésre került az „ÁLLÁSBÖRZE” című rendezvény 2013. március 20-án 13:00 órai kezdettel a Bonyhádi Vörösmarty Mihály Művelődési Központban. A rendezvény célja a munkaadók tájékoztatása a 2013. évi foglalkoztatási lehetőségekről, illetve változásokról, valamint a munkavállalók tájékoztatása a munkavállalás lehetőségeiről.
A rendezvényt Dudás Olga projektvezető nyitotta meg, majdelőadást tartott Simonné Szabó Éva (NAV ügyfélkapcsolati osztályvezető), Farkas Kornélia (NAV ügyfélkapcsolati ügyintéző), és Sántha István (Tolnai Megyei KormányhivatalMunkaügyi Központ Bonyhádi Kirendeltség-vezető).

2013. március 4.

Tanulási és munkamotivációs tréning

„A TÁMOP 5.3.1.-C-09/2-2010-0073 Lendület az álláskereséshez című projekt keretein beül tapasztalatcserére került sor az Ifjúságért Egyesülettel Pécsett, 2013. március 4-én.

2013. január 16.

Tanulási és munkamotivációs tréning

A kisvejkei csoport Tanulási és munkamotivációs tréningjének 3-4. napi foglalkozásait - megfelelő közlekedési lehetőségek esetén - 2013. január 22-23-án tartjuk meg a kisvejkei tanoda épületében. Mindenkit várunk, aki ezeken a napokon még nem vett részt.

2013. január 16.

Életmód Klub Bonyhádon

2013. január 21-én Bonyhádon tartjuk meg az Életmód Klub foglalkozást a Perczel utca 9. szám alatt (korábbi Arany Sas gyógyszertár). A foglalkozás témája: Hogyan legyek jó szülő? Hogyan neveljem a gyermekem?
A résztvevők képes projektnaptárt kapnak ajándékul. :)
A szervezők szeretettel várják az érdeklődőket!

2012. december 21.

Adventben járva

Az advent volt a témája a váraljai csoport, Életmód klubfoglalkozásának. A beszélgetés során szó volt hitről, szeretetről, reményről a bibliai és mai hétköznapi történetekkel illusztráltan. A résztvevők ajándékként párologtatót, illóolajat és mécsest kaptak saját otthoni ünneplésükhöz.

2012. december 5.

Új mentorunk Huszti Gábor.

Lendület az álláskereséshez projekt keretében december 4-én mutattuk be a váraljai területen dolgozó új mentorunkat Huszti Gábort. A váraljai csoport részére ezen a délutánon tartottuk meg az Életmód klubot is, amelynek témája az otthoni dokumentumkezelés és iratrendezés volt. A résztvevők az otthoni irataik rendezését segítő, irattasakokat, mappákat kaptak ajándékba.

2012. december 5. Életmód klub

2012. november 20.

Felkészítés és motiváció a tanulásra és az álláskeresésre Váralján.

2012. november 20. Tanulási és munkamotivációs tréning váraljai csoport

2012. november 16.

Sikeresen vizsgáztak a konyhai kisegítők

2012. november 16. Konyhai vizsga

2012. október 26. Lendület az álláskereséshez Életmód klub - koszorúkötés

2012.09.17. Konyhai kisegítő képzés indítása

2012.08.22. Szupervízió

2012.08.15. Tanulási és munkamotivációs tréning AFRE

2012.07.08. Bevonás bemeneti mérések

2012.07.01. Gyümölcstermesztő képzés AFRE

2012. június 1.

Sajtóanyag

TÁMOP–5.3.1.-C-09/2-2010-0073 Lendület az álláskereséshez
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Tovább »

Látogatóink 2014. március 15-től, eddig 3252 oldalunkat tekintették meg.